proposal planning 101
We zitten allemaal thuis en dat gaat nog wel een paar weken duren. Wat nou als je al vanaf het begin van de lockdown een aanzoek wilde doen? Kun je niet meer wachten? Geen probleem, het kan natuurlijk ook gewoon thuis. Laat je inspireren door dit artikel en wacht niet langer met het zetten van de volgende stap!

proposal planning 101
Een betere vraag is eigenlijk: wat moet het kosten? We kennen allemaal wel die verhalen dat een ring twee, drie of zelfs vijf keer een maandsalaris zou moeten zijn, maar wat is nou echt waar? Wanneer weet je dat je een goede ring te pakken hebt?

proposal planning 101
Voor deze blog leek het mij leuk om jullie een kijkje te geven in het proces en een aantal tips met jullie te delen. Lees hoe mijn bedrijf te werk gaat en welke adviezen ik geef aan mijn klanten. 

Vind jij kerst ook niet zo’n romantische tijd? Het is natuurlijk dé tijd dat je net wat dichter tegen elkaar aan kruipt, dat je samen de kerstboom versiert of dat de dinertjes net iets romantischer zijn. Waarschijnlijk is dat de reden dat er rond de kerstdagen zo veel aanzoeken worden gedaan. 

“It's not because the men don't care—it's because they genuinely don't know what to do.”

Natuurlijk vind ik mijn bedrijf helemaal de bom, maar niet iedereen denkt er hetzelfde over. Ik heb het al honderd keer gezegd, maar dat is niet zo gek want proposal planning is nieuw in Nederland. Ik merk dan ook dat er veel vooroordelen rondom dit beroep bestaan. Tijd om die eens op een rijtje te zetten.

- Waarom het nog steeds het meest voorkomt dat de man de vrouw ten huwelijk vraagt
Ik zou mijzelf zeker omschrijven als feminist, maar als het om het huwelijksaanzoek gaat, zou ik toch het liefst willen dat mijn vriend mij vraagt. Dat komt goed uit: Robin zegt altijd dat hij ‘nee’ zou zeggen als ik hem zou vragen. Maar wat is dat toch? Waarom is het anno 2019 nog steeds zo ongemakkelijk als de vrouw de man ten huwelijk vraagt?

Je ziet ze vast weleens voorbij komen op Facebook: van die filmpjes van huwelijksaanzoeken die helemaal in de soep lopen. Bij het zien van die filmpjes lig je vast in een deuk want het is toch de ver van je bed show. Maar niets is minder waar. Een mislukt huwelijksaanzoek overkomt de besten...

Dat is een vraag die ik vaak krijg wanneer ik vertel over mijn bedrijf. Naast heel veel positieve reacties, zie ik dus ook veel verraste gezichten. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk: het is een nieuwe tak van sport in Nederland en weinig mensen weten van het bestaan ervan af...

Gelukkig oud worden met je partner wil natuurlijk iedereen. Daarbij is vooral het woordje ‘gelukkig’ key. Samen oud worden kunnen we allemaal, de kracht ligt in het opbouwen van een relatie waar beide partners voldoening uit halen. ...